dijous, 11 de desembre del 2008

Tarda de mocs

El que dóna de sí una tarda de mocs al sofà veient la tele. M'he pres un Frenadol (crec que en sóc una mica adiccta,jeje), he agafat el comandament de la tele i, com les iaies, m'he posat sota una manta ben calentona. Espero que no vagi a més i pugui gaudir de la festa de dissabte.
Total, que he anat canviant de cadenes i programes i he arribat a les següents conclusions:
* No vagis a un curandero si no saps fer el pi. Sí,sí, tal com ho sentiu. Parlaven d'aquestes estafes tòpiques dels sanadors. Han fet una càmara oculta d'aquestes i un "curandero" de Zamora deia aquestes sentències totalment científiques i contrastades ( "el apendicitis se cura haciendo el pino" o "el sida se transporta en el viento"). Així que si la gimnàstica no és el vostre fort, ja sabeu, haureu d'anar a un hospital normal i corrent.
Ràpidament he canviat de canal perquè no podia suportar tanta absurditat.
* Si ets vegetarià no seràs feliç. Com que las coses van maldades a no sé on regalaven lots de nadal i a una senyora li han fet obrir el seu. Ha sortit de tot, però la culminació ha estat un "salchichón" gegant. La senyora no ha pogut amb tanta excitació i ha exclamat: "todos necesitamos un salchichón grande y duro". Mare de déu senyor!! La carn és dèbil!. Però jo crec que si sou vegetarians ho podeu substituir fàcilment per una pastanaga o un cogombre.
* si ets friki vés a TV3. Resulta que anunciaven un nou programa a "la nostra". Una mena de Operación Triunfo, Fama, Factor X, Tú si que vales, etc (si que n`hi ha no?). Tot això a la catalana: Operació pastorets!!! Ostres, què friki. Ja no sé si són efectes secundaris del Frenadol o m'està agafant febre, però això m'ha semblat molt cutre. Però bé, no diré res fins que no hagi vist ni que sigui cinc minuts del programet.
I en podria explicar més, perquè de coses surrealistes no en falten. Ah, sí!! Que es veu que els bancs han tingut un benefici de 14milions d'euros (ja,ja,ja em pixo). Pobrets! No sé si arribaran a final de mes. Sort que no treballo ni a la Nissan, ni a Sony, ni a Kraft, ni a....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres guapa! Espero que et recuperis i espero veure't demà per Sta. Llúcia! Ara... que sí segueixes mirant tanta tele jo crec que et curaràs de cop! ;-)
Petonets!

Anònim ha dit...

Je,je, segur...dels sustos!! Ens veiem a la festa!!